Bobcat 753 G bérlés telefonszám: 06303113122, 06309145780

 

Bobcat 753 G bérlés, Bobcat 753 G földmunkagép bérlés, Bobcat bérlés gépkezelővel 

Bobcat 753 G specifikáció

 súly: 2150

 magasság: 1956 mm

 szélesség: 1398 mm

 hossz: 3059 mm(kanállal)

 motor teljesítmény: 43,5 lóerő

 

 

A 753 G, és váltótípusai(S130, stb.) a legelterjedtebb Bobcat típusok. Az összes, építkezéseken használatos szerelék használható vele, mint például:

  • homlokrakodó kanál, szélesség: 156 cm , űrtartalom: 340 L( anyagtól függően),

  • árokásó, 40 és 60 cm szélességű kanállal, ásási mélység maximum 2,4 m

  • függőleges lyukfúró akár 4m mélységig, 20, 30, 60 és 90 sm átmérőben

  • törőfej

  • raklapvilla, max. 1179kg, de igazán jól max 590 kg teherrel boldogul.

  • hókotró.

    Ez a gépünk minden esetben árokásó szerelékkel van felszerelve.

 

Minden feladatra alkalmas, de megvannak a korlátai. Ugyan 1179 kg ot tud emelni a hidraulikus rendszere, de a relatíve kis súly miatt ennél a súlynál már megbillen a gép. Igazán magabiztosan maximum 590 kg-ot tud mozgatni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 590 kg az a súly, amit fel tud rakni raklapon teherautóra és ennyivel tud rossz talajon, emelkedőkön biztonságosan mozogni. Emiatt raklapon érkezett tégla vagy térkőszállítmányt csak akkor tud mozgatni, ha pár sor téglát/ követ kézi erővel leszednek és ezeket a sorokat külön, pl. kanálban viszi a felhasználási helyre. Emelő magassága kb. 2,5 m-ig teszi lehetővé a rakodást, ez nem teszi lehetővé 4 tengelyes teherautó megrakását. 3 tengelyest oldalról tud megrakni, konténereket bárhonnan.

Milyen feladatra optimális? Mindenre, ami nem igényel nagyobb teljesítményt.

Ingyenes munkafelmérés

Budapesten és környékén ingyenes munkafelmérés!

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen ajánlatot most!

Vállalási területek

Budapest

I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület

Pest megye

Budakalász Budakeszi Budaörs Dorog Dunakeszi Érd Fót Monor Nagykovácsi Pomáz Solymár Szentendre Szigetszentmiklós Törökbálint Üröm Veresegyháza

Nem találta?

Elképzelhető, hogy az Ön által keresett, egyéb Pest megyei településen is vállalunk munkát, csak valamilyen oknál fogva nem szerepel a felsorolásban. Ajánlatkérését ez esetben is nyugodtan elküldheti, munkatársunk minden esetben választ ad megkeresésére!

  • Visszahívást kérek
  
Ajánlatot kérek
gyors kapcsolatfelvétel
Lezár X Elküld